Sa ka rëndësi marketingu në Kosovë për suksesin e një biznesi?

Marketingu shpeshherë është cilësuar si dituri për shitjen e prodhimeve, pjesën kryesore të një biznesi. Zgjidhja e strategjisë së marketingut në Kosovë luan rol në seleksionimin e cakut të klientëve. Një strategji e mirë marketingu në Kosovë do u sjell më shumë konsumatorë.

Pra rëndësia e marketingut në Kosovë për biznesin luan rol kyç në funksionimin dhe sjelljen e përfitimit të atij biznesi. Ne mundësojmë që biznesi juaj të dëgjohet nëpër Kosovë në të gjitha fushat e mundshme, si në televizor, internet, apo billboarda në rruge.

Çfarë lloj marketingu ofrojmë ne?

Duke filluar nga ato më baziket deri tek ato më të ndërlikuara, ne ofrojmë çmimet më të volitshme në treg. PorositWeb ofron marketing të çdo lloji duke nisur nga :

Ne ofrojmë kostot më të ulëta në kanalet televizive për reklamime si kanalet e RTK, Klan Kosova, KTV , RTV 21 etj. Gjithashtu, ofrojmë reklamimet në Billboarda me çmimet më të volitshme në treg.

Me partneritetin e shumë portaleve ofrojmë reklamim edhe nëpër portale me qarkullim të lartë të vizitorëve në ditë.

Për më tepër informacione na kontaktoni në numrin +377 44 708 290 ose në e-mailin [email protected] .