Pse të investosh në reklama në televizion?

Reklama televizive është paraqitja e biznesit tuaj gjatë një emisioni apo programi në kanalet televizive. Këtë shërbim e ofron edhe kompania jonë me çmimet më të mirat në treg dhe në kanalet më prestigjoze momentale. Duke filluar nga RTK, Klan Kosova, RTV 21 , KTV dhe shumë programe tjera të njohura në rajon.

Reklamimi në kanalet televizive shënon një rritje të dukshme të biznesit tuaj qoftë në kërkesa të klientëve apo në njohjen e biznesit tuaj. Efekti i reklamave televizive qëndron në faktin që shumica dërmuese shikon patjetër ndonjë kanal televiziv në ndonjë pjesë të ditës. Meqenëse burimi kryesor i informacioneve për këtë shumicë mbetet televizioni, reklamimi i biznesit tuaj aty mbetet një leverdi për ju.

Çfarë efekti kanë reklamat në televizion?

Sipas një sondazhi 47% e shikuesve bëjnë vendime të blerjeve pasi shohin reklamat e bizneseve në television! Ndikimi që ka një reklamim i biznesit tuaj në televizion vërehet shumë shpejt pas kërkesave të shumta që do vijnë pikërisht nga reklamimi në televizion. A e keni vërejtur kur sheh një reklamë te ushqimit në televizion dhe papritmas ndiheni të uritur? Ky është efekti i reklamimit në televizion!

Ne ofrojmë çmimet më të lira të reklamave në televizionet e Kosovës si RTK, Klan Kosova, RTV 21, KTV etj. Mund të na gjeni në zyret e PorositWebit në Rr. Murat Mehmeti 7, Tophane apo të na shkruani e-mail në [email protected]. Për më tepër informacione na kontaktoni në numrin +383 44 708 290.