PorositWeb – Webfaqe Profesionale & Dizajn Grafik

Kush jemi ne?

Porosit Web është kompani që tash 5 vite operon në treg me webfaqe profesionale dhe punë rreth web dizajnit dhe web zhvillimit me çmimet më të volitshme. Ne si kompani I ofrojme klientëve:

  • Vëmendjen maksimale – Nuk anashkalohet asnjë webfaqe për të punuar në një tjetër
  • Besueshmërinë – Mburremi me 0% wefaqe te thyera apo te hakuara gjatë punës tone.
  • Afërsinë – Klientët tane nuk janë veçse një “Projekt i radhës” por pjesë e historisë së Porosit Web.

Porosit Web është patnerizuar me GET EASY DOMAIN me seli ne Filadelfia, kompani që bën hostimin e të gjitha webfaqeve që kemi punuar deri më tani, me sigurinë më te lartë të ofruar në treg.

Çfarë shërbime ofron Porosit Web?

Disa ndër shërbimet që Porosit Web i ofron janë :

  1. Webfaqe Profesionale – Zhvillimi i webfaqeve profesionale në mënyrë korrekte dhe të shpejtë. Të gjitha projektet e kaluara të perfunduara mund ti gjeni duke klikuar këtu.
  2. Web dizajnDizajnimin profesional të wefaqeve me dizajnerë me experiencë 5 vjeqare ne treg.
  3. SEO Është akronim i fjalës Search Engine Optimization. SEO shërbimet mundesojnë që wefaqja juaj të dal në krye të kërkimeve në Google. Me këtë shërbim u garantohet reklamim më i avansuar se strategjitë e vjetra .
  4. Strategji per media sociale – Mirëmbajtje të rrjeteve sociale me garancion për rezultat. Reklamimi dhe postimi I shpalljeve sipas nevojës janë pjesë e paketës së ofruar.
  5. Dizajn Grafik Grafika e duhur mund ta krijoj prezantimin tuaj, dhe ajo e pavend mund ta dëmtoj imazhin tuaj. Na lejoni neve të krijojmë për ju grafikë me dukje profesionale, e cila do ta veçoj prezentimin tuaj nga të tjerët.
  6. MarketingSherbimet qe PorositWeb ofron në lëminë e marketingut janë sekonda televiziv në te gjitha televizionet shqiptare, billboarda nëpër Prishtinë, reklamime në gazeta, portale etj
  7. Video editime- PorositWeb ofron procesin e manipulimit dhe riaranzhimit te videove tuaja. Ketu do perfshijme montimin e video spoteve apo xhirimeve te ndryshme.

Kontakti

Nese jeni ne nevoje per webfaqe profesionale, ju sygjerojme te na kontaktoni! Lokacionin e zyres së Porosit Web mund ta gjeni në Rr. Murat Mehmeti 7, Xhamia e Tophanës, kati 5, ku ju inkurajojmë të na vizitoni. Poashtu, nëse doni të informoheni më shumë rreth punës sonë, ndihuni të lirë të vizitoni wefaqen tonë Porosit Web, apo na njoftoni rreth nevojave tuaja ne e-mailin [email protected]. Nëse keni ndonjë pyetje më teper rreth nesh, ju lutemi ndihuni të lire të na kontaktoni në numrin tonë mobil +377 44 708 290.