Porositweb.com është partner me Getezdomain.com e cila është një kompani hostimi me seli në Filadelfia. Më poshtë mund t’i gjeni çmimet për hosting të cilat janë të parapara kur webfaqen ua ndërton ndonje kompani siç jemi ne PorositWeb apo kompani të tjera ne Kosovë dhe hostin mund ta bëni tek ne. Çmimet për këtë lloj hosti është 50 EURO në vit ku përfshihen 5-Email (P.sh [email protected]), 10 GB Hapsirë, Unlimited Bandwidth, MySQL, SQL Databasa etj.
Mirëpo nese ju vet keni aftësi në krijimin e webfaqeve dhe ju nevojitet host me CPANEL ose PLESK PANEL apo çfarëdo lloj hosti atëher mos hezitoni por na kontaktoni në këta numra: 044 708 290. Më poshtë mund ti gjeni çmimet për këtë lloj hosti.

Economy Deluxe Ultimate
Vetëm €6.50 /muaji Vetëm €8.50 /muaji Vetëm €13.50 /muaji
1 Webfaqe Pakufi Webfaqe∞ Pakufi Webfaqe∞
100 GB Hapsirë Pakufi Hapsirë∞ Pakufi Hapsirë∞
Pakufi Bandwidth∞ Pakufi Bandwidth∞ Pakufi Bandwidth∞
100 Email Accounts 500 Email Accounts 1000 Email Accounts
10 MySQL Databases (1 GB ea.) 25 MySQL Databases (1 GB ea.) Pakufi MySQL Databases (1 GB ea.)
FALAS!! Premium DNS, SSL Certificate with Fixed IP address
LINUX with CPANEL ose WINDOWS with PLESK PANEL LINUX with CPANEL ose WINDOWS with PLESK PANEL LINUX with CPANEL ose WINDOWS with PLESK PANEL

Nëse dëshironi të porositni njërën nga planet e hostimit me kompaninë tonë ju mund të kontaktoni përmes email adreses tonë: [email protected] ose në numrat e telefonit: +383 44 708 290 ose duke plotësuar këtë formular.