17/07/2018
faqe ecommerce

Çfarë është një faqe eCommerce

Definicioni i uebfaqes eCommerce Tregëtia, qoftë mall me mall apo shitja dhe blerja e gjësendeve dhe shërbimeve egziston me shekuj. Askush nuk mund të jetë furnizues i vetës. Kjo e bjen nevojën për të bërë tregëti. Transaksionet ndodhin gjatë gjithë […]
30/05/2018

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: CUFOFITNESSALB.COM

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: CUFOFITNESSALB.COM
30/05/2018
uebfaqe

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: E-VERTETA.NET

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: E-VERTETA.NET
30/05/2018
uebfaqe

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: GAZETABUJKU.COM

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: GAZETABUJKU.COM
30/05/2018
Uebfaqja

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: YENITANGAZETESI.COM

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: YENITANGAZETESI.COM
30/05/2018
uebaqja

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: NRS-KS.ORG

Uebfaqja e radhës e dizajnuar nga Porosit Web: NRS-KS.ORG
30/05/2018
Uebfaqja

Uebfaqja e radhës e dizajnuara nga Porosit Web: KIDSFUNPARK.CH

Uebfaqja e radhës e dizajnuara nga Porosit Web: KIDSFUNPARK.CH
02/10/2017
uebfaqja

ISOTHUR – Uebfaqja e fundit e krijuar për një klient nga Zvicrra.

https://isothur.ch/ Webfaqja e fundit e krijuar për një klient nga Zvicrra.
11/09/2017

Payoneer Confirmation

This is to confirm my affiliation with the website Name: Edon Gashi Email Address: [email protected] Address 1*: Dardania Su3/2 LL A ,nr 6 Address 2: Rr.sadik zeneli SU 3/2 LLA nr6 City*: Pristina Zip: 10000 Country: Kosovo Primary Phone: +38649644678