faqe interneti
Pse duhet të ketë biznesi juaj faqe interneti ?
17/06/2017
Payoneer Confirmation
11/09/2017
sherbime SEO

Çfarë është SEO?

SEO shërbimi mundëson që kur një klient potencial të shkruaj shërbimin që kërkon në një makinë kërkimi, qoftë Google apo Yahoo, të dal e para si opsion faqja juaj e internetit . SEO shërbimi është garancion në rritjen e vizitave të faqes suaj të internetit. Të gjithë makinat e kërkimit si Google, Bing, Yahoo rendisin rezultatet sipas përmbajtjes së faqes suaj. Kjo përmban video, artikuj, pastime dhe të tjera.

 

Ndër shërbimet që ofron Porosit Web është edhe shërbimi SEO. Nëse keni faqe internet dhe dëshironi që të shfaqeni në majat e makinave të kërkimit, këtu jeni ne vendin e duhur. Mburremi si kompania e parë në Kosovë që ofron shërbimin SEO me kualitet të lartë të rezultateve. Për më tepër informata na kontaktoni në numrin + 377 44 708 290, ose na dërgoni e-mail me pyetjen tuaja në [email protected] . Me lokacion gjendemi në rrugën Murat Mehmeti, Tophane. I mirëpresim thirrjet tuaja !

 

 

Si i revolucionalizoi SEO makinat e kërkimit?

Siç mund ta imagjinoni, mënyra më e mirë për reklamimin e faqes suaj është të posedoni faqe interneti për reklamim masiv. Por, vetëm kjo nuk mjafton! Suksesi që arrinin bizneset me faqe interneti shpiu që një numër i konsiderueshëm i bizneseve të përdornin strategjinë e njëjtë. Këtu duhej të shpikej një strategji që makinat e kërkimit ti rendisnin faqet e internetit me rend. Pikërisht kjo është arsyeja pse ekziston SEO! Optimizmi i faqes suaj të internetit në mënyrë që të shfaqeni sa më lartë ne Google, Bing, Yahoo apo ndonjë makinë tjetër kërkimi.

Çfarë është një keyword?

Le të marrim për shembull kompaninë tonë që ofron faqe internetit për shërbim. Për keyword do të përdorej “webfaqe profesionale”. Nëse është përdorur shërbimi SEO në rregull, kur do bëhej kërkimi në Google “webfaqe profesionale”, Porosit Web do të paraqitej e para në renditje. Kjo strategji sjell dukshëm më shumë vizita dhe klientë në biznesin tuaj, gjë që është esenca e çdo biznesi.