Porosit Web Hosting

Pse te zgjedhni hosting nga Porosit Web?

Shërbim i qëndrueshëm ne 99.9% te kohës si dhe Çfarë është më e rëndësishmja mbështetje teknike ne çdo kohë 24/7.


Web faqe Profesionale

Siguri

Servera te sigurtë dhe uptime të garantuar 24/7
Web faqe Profesionale

Qëndrueshmëri

Serverat tanë kanë qëndrueshmërinë më të lartë në treg, me 0% rënje.


Web faqe Profesionale

Mbështetje Teknike

Porosit Web ofron mbështetje teknike 24/7 për klientët e vet.

Web faqe Profesionale

Aplikacione të gatshme

Wordpress, Prestashop, Drupal, Joomla etj.

Projektet e fundit nga Porosit Web

July 24, 2020

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO  
April 30, 2020
Zuka GmbH

ZUKA-GMBH.CH – Uebfaqe për kompani ndërtimi në Zvicërr

ZUKA-GMBH.CH – Uebfaqe për kompani ndërtimi në Zvicërr  
April 25, 2020
LLAPTOPSHOP PORTFOLIO PW

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë. Webfaqja e fundit e realizuar nga POROSIT WEB
September 5, 2019
webfaqe per call center

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia
September 2, 2019

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri
August 2, 2019

KOSOVAPOST.NET – Portal Shqipëtar

KOSOVAPOST.NET – Portal Shqipëtar
July 2, 2019
webfaqe per call center

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia
July 2, 2019
Alpeve

Ujë i Alpeve – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web

ALPEVE.COM – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web
July 2, 2019

Premium Phone – Webfaqe per riparues te telefonav

Premium Phone – Webfaqe per riparues te telefonav

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Porosit Web - Webfaqe Profesionale & Dizajn Grafik