parallax background

Web Hosting dhe Domain Emra

Porosit Web ofron hosting të sigurt dhe online 24/7 me çmime shumë të volitshme. Po ashtu ofrojmë edhe domain emra me prapashtesat nga më të ndryshmet .COM .NET. ORG .INFO etj.


Domain name apo emri i webfaqes

Çfarë është një Domain?

Domaini është “emri” I webfaqes suaj, adresa se ku do të shfaqet përmbajtja e faqes suaj. PorositWeb është e partnerizuar me GET EASY DOMAIN me seli në Filadelfia, kompani që bën hostimin e të gjitha wefaqeve që kemi punuar deri më tani, me sigurinë më te lartë të ofruar në treg.

Nuk keni Domain?

Hapi i parë për ta vendosur prezantimin e biznesit tuaj online, është duke regjistruar domain emrin. Ne për ju mund të regjistrojmë domain emra me .com, .net, .org, .biz, .info, .al, .eu dhe të tjera.

Kontaktoni Tani

Çka paraqet Domain emri?

Domain emri paraqet një emër unik me të cilin identifikohet një website. Shembull i një domain emri është sikurse: www.porositweb.com.

Ju mund ta regjistroni pavarësisht nga ne domain emrin që dëshironi, ndërsa te ne ta bëni vetëm dizajnimin. Zakonisht, gjithë klientëve që Porosit Web ua dizajnon webfaqet, atyre ua regjistron FALAS edhe një domain emër për periudhë një vjeçare.

Hosting Hapësira

Çfarë eshte Hosting Hapësire?

Secila webfaqe duhet ta ketë një vend fizik diku në ndonjë server, ku vendosen të dhënat e saj. Porosit Web në çmimin e dizajnimit apo ridizajnimit të webfaqes, klientëve iu ofron hapësirë 12 muaj te partnerët e saj, në serverë të shpejtë dhe të sigurt.

Çfarë shërbime ofron PorositWeb per Hosting?

Porositweb.com ofron shërbimin e regjistrimit të adreses se internetit (domain) si dhe hapjen e një hapsire server/host (serverit të faqes). Ne mund të regjistrojm domainin për ju vetem për 15 € në vit për të gjithë domainet me prapashtesë .com, .net, .org, .info…etj.

Porosit Web ofron Hosting me Plesk & cPanel

Shërbimi Host me Plesk & cPanel, hapsirë, trafik, email pa limit. Tek ne do të gjeni atë cfarë ju nevojitet, me tarifën dhe nivelin e cilesisë që duhet. Ne jemi rishitës te një nga ofruesve më të mëdhenjë të shërbimit Hosting në botë, të cilët e bëjnë hostimin e mbi 80% të siteve në mbarë botën virtuale. Ofrohet shërbim i qendrueshem ne 99.9% te kohës si dhe cfarë është më e rëndësishmja suport ne cdo kohë 24/7.

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Na kontaktoni tani përmes e-mailit [email protected] ose numri te telefonit +383 46 666 200 për të marrë ofertat më të fundit rreth hostimit të një uebfaqeje