• Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo

SHËRBIMET TONA

Porosit Web ofron këto shërbime

WEB DIZAJN & ZHVILLIM

PorositWeb është e specializuar në zhvillimin dhe dizajnimin e web faqeve inovative dhe unike. Ne mundohemi që faqet e internetit të cilat i zhvillojmë ta tërhjekin vëmendjen deri në maksimum, të jenë të lehta për mirëmbajtje, atraktive për vizitorët dhe miqësore për makinat kërkuese.

WEB HOSTING & DOMAIN

Krahas ofertave tona në të cilat përfshihet edhe web hosting ne kemi mundësuar të bëjmë ndaras vetëm Web Hosting. Porositweb.com bënë web hosting ne server te sigurt ne ju ofrojmë uptime prej 99.99% të garantuar, pra web faqja juaj do të jetë gjithmonë online

Dizajn Grafik

Grafika e duhur mund ta krijoj prezantimin tuaj, dhe ajo e pavend mund ta dëmtoj imazhin tuaj. Na lejoni neve të krijojmë për ju grafikë me dukje profesionale, e cila do ta veçoj prezentimin tuaj nga të tjerët.

 RRETH NESH

RRETH NESH

Porosit Web është kompania më e re në treg e cila merret me web dizajn dhe web zhvillim. Zyret tona mund t’i gjeni në lagjen Tophane rruga Murat Mehmeti Nr.7 më saktësisht në objektin e Xhamisë së Tophanes.

WEB HOSTING - GETEZDOMAIN.COM

Porosit Web është partner me GET EASY DOMAIN me seli në Filadelfia, më saktësisht hostimi i të gjitha webfaqeve që deri më tash kemi krijuar është bërë në GETEZDOMAIN.COM

Çmimet më të lira në treg

Ideat tona kthehen në webfaqe dhe webfaqet kthehen në biznes online. Ne jemi të specializuar në web dizajn, web programim, SEO dhe strategji për media sociale. Krahas dizajnimit të webfaqes ne bëjmë edhe mirëmbajtjen e webfaqes tuaj, përditsimin ditor, javor apo mujor.

Këtu mund t'i gjeni projektet tona të fundit

BLOG