Web Dizajn, Domain dhe Hostim

domain emriPorositWeb është e specializuar në zhvillimin dhe dizajnimin e web faqeve inovative dhe unike. Synimi jone eshte te zhvillojme faqe te internetit te cilat terhekin vemendjen, jane atraktive, miqesore per makinat kerkuese dhe te lehta per tu mirembajtur. Ekipi ynë e ka ekspertizën e nevojshme për t’iu përgjigjur kërkesave tuaja duke e vendosur me sukses prezencën tuaj në Internet.
Për gjithë klientët tanë që porositin web design ose redizajnim te ne,PorositWeb ofron domain emër dhe Hostim FALAS për 12 muaj. 

 

Web Planfikimi dhe Strategjia

Sikur çdo project, perkushtimi shperblehet! Ne nje webfaqe luajne rol 3 pjese kryesore qe eshte :

 • Dizajni
 • Zhvillimi
 • Strategjia e permbajtjes

web planifikimi dhe strategjiaStafi i Porosit Web do të punoj me ju për ta zhvilluar planin për web faqet tuaja duke filluar nga synimet se çka dëshironi të arrini me këto faqe, çfarë tregu synoni, cilët janë konsumatorët tuaj, madhësia e kompanisë tuaj etj.
Në përpjekje për t’u përgjigjur kërkesave tuaja, ne ju bëjmë pyetje kyçe që na lehtësojnë neve dhe juve të determinojmë se cilat janë nevojat tuaja dhe pritjet tuaja nga web faqja.

PorositWeb ka përvojë 5 vjeqare në zhvillimin e web faqeve me efikasitet të lartë. Në faqet që ne i krijojmë, shprehim njohurinë tonë më të mirë të mundshme për të aritur performacë, përdorshmëri dhe siguri maksimale.

PorositWeb ofron një seri të plotë të shërbimeve, që prej informimit dhe dizajnit vizuel e deri te instalimi i faqeve në serverë ndërkombëtar si dhe mirëmbajtja e tyre sipas marrëveshjes.
Gjatë zhvillimit të faqeve, klientët në këtë proces, gjatë gjithë kohës janë partnerët tanë!

Procesi i dizajnimit

Procesi i Web Zhvillimit

Hapat e procesit te dizajnimit

Zakonisht procesin e dizajnimit e fillojmë me analizimin e materialit që kemi pranuar nga ju. Bëjmë skica nëpër fleta të letrës, dhe më pastaj atë e transformojmë ne dizajn elektronik duke përdorur programe si Adobe PhotoShop, CorelDraw apo Macromedia.

Web faqe që i dizajnojmë për ju tentojmë të jenë:

 • Origjinale
 • Unike
 • Të kenë pamjen,individualitetin dhe origjinalitetin, duke u bazuar në logon apo imazhin e kompanisë tuaj.

Kjo prezenton imazhin e kompanisë tuaj. Qëllimi ynë gjatë këtij procesi është dizajni dhe lehtësia e navigimit që maksimalisht ta tërhjek interesimin vizuel për faqen tuaj, duke e respektuar njëherit kohën e vizitorëve tuaj.

Gjatë këtij procesi ne:
•Krjojmë forma të stileve për dizajnin grafik.

 • Arkitekturën e faqeve, strukturën e dokumenteve, emërtime, pozicionimet etj.
 • Testojmë faqet dhe sigurohemi që janë kompatabil me shumë kërkues si Netscape, Internet Explorer, Opera
 • I optimizojmë dhe i përshtasim faqet disa rezolucioneve të monitorëve, pastaj i optimizojmë edhe ngjyrat duke përdorur paleta të sigurta të ngjyrave për internet
 • Përllogarisim dhe testojmë sipas standardeve të web dizajnit si dhe e përshtasim madhësinë e faqeve për qasje të shpejtë nga interneti
 • Optimizojmë dukjen e grafikës për mediume të internetit
 • Sigurojmë navigim të lehtë, intuitiv dhe miqesor për klientët
 • Dizajnojmë një nivel në çast, duke filluar nga shtresat e epërme në rradhë të parë.

Zhvillimi dhe programimi

Gjatë procesit të programimit, ne sigurohemi që faqja e juaj të jetë kompatabile me gjithë kërkuesit dhe platformat. Pasi që ne përdorim web kodime standarde në programimin e faqeve, atëherë nuk jeni të obliguar të paguani hapësira të shtrenjta gjat instalimit të faqeve në intenet web serverë. Me këtë, ju që në fillim kurseni, faqet tuaja janë të pastër nga kodet e panevojshe, gjë që hapen shumë më shejt dhe janë shumë më miqësore për vizitorët e faqeve tuaja.

 

 

Gjuhët standarde për web dizajnim që ne i përdorim për faqet tuaja janë:
• HTML
• ASP
• JavaScript
• PHP
• Action Script

Instalimi dhe Lansimi i web faqeve

Regjistrimi i Domain Emrit

PorositWeb, sipas kërkesës tuaj do të regjistroj domain emrin tuaj, pronar i të cilit emër do të jeni ju, ndërsa PorositWeb do të jetë e regjistruar zakonisht si kontakt teknik.

Web Hostingu dhe Testimi

Ne kemi bashkëpunim me një numër të madh të hosting kompanive. PorositWeb do të zgjedh për ju web hapsirën dhe do t’i instaloj faqet tuaja në web server, duke i testuar ato që të sigurohet se gjithçka shkon në rregull. Gjatë kësaj faze, ne do t’i bëjmë korigjimet dhe ndryshimet për t’u siguruar se i gjithë operacioni ecën mirë që nga momenti i lansimit të faqeve.
A do te keni perkrahje pas lansimit?

Pasi të lansohen faqet tuaja, PorositWeb do të jetë pranë jush për t’u përgjigjur pyetjeve teknike nga ju në rast se do të ketë nevoj. Do të keni nevoj për ta konfiguruar e-mailin tuaj? Apo ndoshta ju del vështërsi për tu kyçur në llogarinë tuaj? PorositWeb do të jetë larg jush sa një thirje telefonike, apo sa një dërgim e-maili nga ju.

Mirëmbajtja dhe statistikat

Pasi që faqet tuaja të lansohen, është e domosdoshme të mirëmbahen ato. Ne poashtu orfrojmë mirëmbajtje për ato faqe për ju. Ne mund të gjejmë zgjidhje të mirëmbajtjes të faqeve që përshtatet gati për çdo buxhet. Nëse ju vendosni për t’i mirëmbajtur vet faqet tuaja, ne mund t’ju ofrojmë trajnim juve apo stafit tuaj.
Shërbimi i mirëmbajtjes ka të bëjë me:
• Menagjimi i përmbajtjes
• Freskimi i web faqeve, Ndryshimet dhe shtimet
• Verifikimi i lidhjeve të “vdekura”
• Gjurmimi i përmbajtjes të skaduar
• Arkivimi i faqeve

Statistikat

Ne mund t’i përcjellim dhe t’ju ofrojmë statistika detajore, që në vete përfshijnë analizat për gjithçka lidhur me faqet, duke filluar nga ajo, se sa vizita kanë faqet tuaja e deri te ajo prej nga (shteti) janë vizitorët, cilat faqe më shumë vizitohen, etj. Raportet përfshijnë:
• Analizat e trafikut të sajtit
• Pozicionimin në makinat gjurmuese
• Populariteti i linqeve