parallax background

BLOG

Lajmet e fundit rreth kompanisë tonë si dhe informacione të vlefshme lidhje me teknologjitë dhe shërbimet që ne si kompani ofrojmë

June 10, 2024

Si krijohet një webfaqe?

Si krijohet një webfaqe Si krijohet një webfaqe? Kjo është një pyetje e rëndësishme për […]
January 15, 2024

Udhëtimi i KIT CENTER-së: Inovacioni në edukim dhe biznes për një të ardhme më të ndritur

Në zemër të Kosovës, po formohej një vizion. Pas një dekade hulumtimesh të përkushtuara dhe […]
December 26, 2019

Identifiko faqet fake në Facebook! Si ti raportosh?

Kohëve të fundit është shtuar hapja e faqeve të rrejshme në Facebook në emër të […]
December 16, 2019

Çfarë është një webfaqe eCommerce

Çfarë është një Webfaqe eCommerce? Një webfaqe eCommerce është një platformë digjitale që lejon transaksionet […]
September 21, 2019

Pse dizajni i webfaqes duhet të jetë responziv?

Çka është Responsive Dizajn? Në periudhat e mëhershme, për të krijuar një webfaqe për desktop […]
June 17, 2019

SEO – Revolucioni i makinave te kerkimit

Çfarë është SEO? SEO (Optimizimi i Motorëve të Kërkimit) është një shërbim që garanton që […]
June 17, 2017

Pse duhet të ketë biznesi juaj faqe interneti ?

Çfarë është një faqe interneti? Fillimisht, kur filluan të përdoreshin faqet e internetit në tregun […]
October 13, 2015

ÇKA ËSHTË PHISHING?

Një organizatë apo individ përdor “Phishing” (‘peshkimin’) nëse është duke u përpjekur në mënyrë të […]
October 13, 2015

E-mails – Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të saj

Email – Akronim i Electronic mail AVANTAZHET E-mailat mund të dërgohen shumë më shpejt krahasuar […]
September 23, 2015

Çka është një Web Developer (Web Zhvillues)?

Dallimi mes web programerit, web dizajnerit dhe web zhvilluesit. A duket webfaqja juaj e mahnitshme […]
September 7, 2015

A duhet të zgjedh Plesk apo cPanel?

Plesk dhe cPanel: 5 gjëra që duhet t’i keni parasysh. Çdo paketë e hostimit  vjen […]
August 24, 2015

Dallimi në mes Shared Hosting, VPS Hosting dhe Dedicated Hosting

Ekzistojnë shumë lloje të hosteve, sa që ndonjëherë jemi në dilemë se çfarë lloj hosti […]
July 19, 2015

ÇKA ËSHTË ADSENSE?

Google AdSense është një nga mënyrat për të fituar para online, mund të shkoj kohë […]
July 15, 2015

Çfarë lloj i webfaqes më nevojitet mua?

ÇFARË LLOJ I WEBFAQES MË NEVOJITET MUA? Në ditët e sotme epoka e internetit ka […]
July 15, 2015

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë” Por mos harroni […]

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja