parallax background

PROJEKTET TONA

Këtu mund t'i gjeni projektet e fundit të realizuara nga ne

July 24, 2020

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO  
April 30, 2020
Zuka GmbH

ZUKA-GMBH.CH – Uebfaqe për kompani ndërtimi në Zvicërr

ZUKA-GMBH.CH – Uebfaqe për kompani ndërtimi në Zvicërr  
April 25, 2020
LLAPTOPSHOP PORTFOLIO PW

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë. Webfaqja e fundit e realizuar nga POROSIT WEB
September 5, 2019
webfaqe per call center

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia
September 2, 2019

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri
August 2, 2019

KOSOVAPOST.NET – Portal Shqipëtar

KOSOVAPOST.NET – Portal Shqipëtar
July 2, 2019
webfaqe per call center

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia
July 2, 2019
Alpeve

Ujë i Alpeve – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web

ALPEVE.COM – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web
July 2, 2019

Premium Phone – Webfaqe per riparues te telefonav

Premium Phone – Webfaqe per riparues te telefonav
June 2, 2019
webfaqja

THESARETENATYRES.COM – Webfaqe Informacionale

THESARETENATYRES.COM – Webfaqe Informacionale
June 2, 2019
webfaqe portal

FORTNITECHALLENGES.COM – Portal në gjuhën angleze

FORTNITECHALLENGES.COM – Portal në gjuhën angleze
March 2, 2019
webfaqe per universitet

Kolegji Universi – Webfaqe për Universitetin Universi – Bardhosh

Kolegji Universi – Webfaqe për Universitetin Universi – Bardhosh  
January 2, 2019
Webfaqe Informacionale

BENNYSCONTRACTING.NET – Kompani ndërtimi

BENNYSCONTRACTING.NET – Kompani ndërtimi  
January 2, 2019
webfaqe per kontabilista

PAO-COMPANY – Webfaqe për kontabilitet

PAO-COMPANY – Webfaqe për kontabilitet  
December 2, 2018
webfaqe informacionale

KIDSFUNPARK.CH – Webfaqe Informacionale Kids Playground në Zvicërr

KIDSFUNPARK.CH – Webfaqe Informacionale Kids Playground në Zvicërr  
November 4, 2018
Webfaqe OJQ

ICHAT-RKS.ORG – Webfaqe per OJQ

ICHAT-RKS.ORG – Webfaqe për OJQ
November 2, 2018
Webfaqe Profesionale

ACCESS-RKS.ORG – Webfaqe për Organizatë Jo-Qeveritare

ACCESS-RKS.ORG – Webfaqe për Organizatë Jo-Qeveritare
November 2, 2018

14 webfaqet e krijuara per nje kontraktor ne Gjermani – Webfaqe Profesionale

August 2, 2018
Dyqan Online

JUHLAPUKULEDI.FI – Dyqan online në Finland

JUHLAPUKULEDI.FI – Dyqan online në Finland  
August 1, 2018

Eco Logic Webfaqe e radhes e dizajnuar nga Porosit Web

Webfaqe e radhes e dizajnuar nga Porosit Web ECO-LOGIC.CH Webfaqe dinamike me dizajn responziv
May 30, 2018
portal shqipetar

E-Verteta – Portal në gjuhën Shqipe

E-Verteta – Portal në gjuhën Shqipe – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web    
May 30, 2018
portal turk

Yenitan Gazetesi – Portal në gjuhën Turke

Yenitan Gazetesi – Portal në gjuhën Turke – Webfaqe e krijuar nga Porosit Web
May 30, 2018
portal bujqesor

Gazeta Bujku – Portal informativ rreth bujqësisë në Kosovë

Gazeta Bujku – Portal informativ rreth bujqësisë në Kosovë
May 30, 2018
fitness webfaqe

CUFOFITNESSALB.COM – Webfaqe per fitnes e krijuar nga Porosit Web

CUFOFITNESSALB.COM – Webfaqe per fitnes e krijuar nga Porosit Web
May 30, 2018
faqe interneti

NRS-KS.ORG – Webfaqe e radhes e krijuar nga PW

NRS-KS.ORG – Webfaqe e radhes e krijuar nga PW
March 2, 2018
portal shqipetar

FOLDREJT.COM – Portal në Gjuhën Shqipe

FOLDREJT.COM – Portal në Gjuhën Shqipe
January 2, 2018

FOURSMILE.CH – Dyqan Online për produkte dentare

FOURSMILE.CH – Dyqan Online për produkte dentare
January 2, 2018
Faqe Interneti

QRMALISHEVE.ORG – Webfaqe për Organizatë Jo Qeveritare

QRMALISHEVE.ORG – Webfaqe për Organizatë Jo Qeveritare  
January 2, 2018
Webfaqe

ISOTHUR – Webfaqe e radhes e krijuar për një klient nga Zvicrra.

ISOTHUR – Webfaqe e radhes e krijuar për një klient nga Zvicrra.
December 20, 2017

Dizajnimi i Logos dhe ViziteKartes për Dashuria Fashion

Dizajnimi i ViziteKartes për Dashuria Fashion  

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Na kontaktoni tani përmes e-mailit [email protected] ose numri te telefonit +383 46 666 200 për të marrë ofertat më të fundit rreth kompanisë