parallax background

SEO - Shfaquni më lehtë në makinat e kërkimit

Qëndro gjithmonë i pari #1


Çfarë është SEO?

SEO (Search Engine Optimization) është shërbim që mundëson që webfaqja juaj të shfaqet sa më lehtë në makinat e kërkimit si Google, Yahoo etj. Thënë më lehtë, SEO shërbimi funksionon duke ofruar një vend në rangun e lartë të rezultateve të kërkimit. Një nënfunksion I SEO shërbimit është rritja e numrit të vizitorëve në webfaqen tuaj që vjen si rezultat I gjetjes më të lehtë të webfaqes tuaj në makinat e kërkimit.

Shërbimet SEO ndihmojnë të sigurojnë që webfaqja juaj të jetë më lehtë e arritshme nga klientët potencial të webfaqes suaj. Për shembull: Nëse ju keni biznes për restaurant dhe kërkoni më teper klientë në webfaqen tuaj. Kur dikush do shkruaj “Restaurat në Prishtinë” në Google, SEO shërbimi ua mundëson që biznesi juaj të shfaqet e para në rezultate.


Kontaktoni Tani

Si funksionon SEO?

Makinat e kërkimit kanë dy funksione kryesore :

  • Crawling – Program ose skriptë që kërkon World Wide Webin në mënyre sistematike
  • Krijimi I indexit

Me anë të këtyre dy funksioneve mundësohet që përdoruesit të kenë një listë relevante të webfaqeve në bazë të kërkimit të tyre. SEO shërbimi ofron që webfaqja juaj të jetë sa më relevante në makinat e kërkimit dhe të shfaqet sa më në fillim të jetë e mundur.

Ndër shtyllat kryesore të SEO sherbimit është zgjedhja e një keywordi. Keyword quhet fjala që do të tregoj se çfarë përmbajtje ka faqja juaj. Kjo fjalë do të jetë kuptimplote, e gjatë jo më shumë se 3 fjalë, dhe unike. Do të duhet të tregoj se cfarë ofron shërbimi juaj, sepse përafërsisht me atë keyword perdoruesit do të bëjnë kërkim në makina të kërkimit .


Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Na kontaktoni tani përmes e-mailit [email protected] ose numri te telefonit +383 46 666 200 për të marrë ofertat më të fundit rreth shërbimeve të SEO-së