parallax background

Marketing

Porosit Web ofron lloje te ndryshme të marketingut duke filluar nga Billboarda deri ne reklama ne TV


Sa ka rëndësi marketingu në Kosovë për suksesin e një biznesi?

Marketingu shpeshherë është cilësuar si dituri për shitjen e prodhimeve, pjesen kryesore të një biznesi. Zgjedhja e strategjisë së marketingut në Kosovë luan rol në seleksionimin e cakut të klientëve. Një strategji e mirë marketingu në Kosovë do u sjell më shumë konsumatorë.


Kontaktoni Tani

Pra rëndësia e marketingut në Kosovë për biznesin luan rol kyç në funksionimin dhe sjelljen e fitimit të atij biznesi. Ne mundësojmë që biznesi juaj të dëgjohet nëpër Kosovë në të gjitha fushat e mundshme, si në televizion, internet, apo billboarda në rruge.

Çfarë lloj marketingu ofrojmë ne?

Duke filluar nga ato më baziket deri në ato më të ndërlikuara, ne ofrojmë çmimet më të volitshme në treg. PorositWeb ofron marketing të cdo lloji duke nisur nga :

  • Kanalet televizive
  • Billboarda
  • Gazeta
  • Portale

Ne ofrojmë kostot më të ulëta në kanalet televizive për reklamime si kanalet e RTK, Klan Kosova, KTV , RTV 21 etj. Poashtu, ofrojmë reklamimet në Billboarda me çmimet më të volitshmë në treg.

Me partneritetin e shumë portaleve ofrojmë reklamim edhe nëpër portale me qarkullim të lartë të vizitorëve në ditë.

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Na kontaktoni tani përmes e-mailit [email protected] ose numri te telefonit +383 46 666 200 për të marrë ofertat më të fundit rreth marketingut