parallax background

Dizajn Grafik

Me stafin e specializuar për dizajn grafik dhe prezantime të nivelit të lartë grafik, PorositWeb vëmendje të veçantë i kushton kualitetit të grafikës, e cila duhet t’i përmbush dhe respektoj kërkesat, shijen si dhe gjithë imazhin e klientit.


Shërbimet e Dizajnit Grafik

Shërbimet tona grafike të përgatitjes për shtyp janë:

 • Dizajni grafik
 • Logot, Identiteti i kompaisë
 • Broshurat, pllakatat
 • Katalogjet
 • Ftesat
 • Paketimet
 • Tiketat, CD mbulueset
 • Raportet vjetore
 • Gazetat & revistat
 • Vizit kartat
 • Posterët
 • Publikimet tjera

Kontaktoni Tani

Grafika e duhur mund ta krijoj prezantimin tuaj, dhe ajo e pavend mund ta dëmtoj imazhin tuaj. Na lejoni neve të krijojmë për ju grafikë me dukje profesionale, e cila do ta veçoj prezantimin tuaj nga të tjerët!

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

 
 

Na kontaktoni tani përmes e-mailit [email protected] ose numri te telefonit +383 46 666 200 për të marrë ofertat më të fundit rreth Dizajneve Grafike