parallax background

Na Kontaktoni

Këtu i gjeni të gjitha informacionet rreth kompanisë tonë

Kontaktoni


Porosit Web


Mahir Domi 18, Tophane
Prishtine,
Kosove 10000

[email protected]

+383 46 666 200

Na dërgo mesazh përmes kontakt formës.

Ne përgjigjemi brenda 24 orëve


Na gjeni edhe në hartën e Google Maps

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja

Albanian