July 24, 2020

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO  
April 25, 2020

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë

LLAPTOPSHOP.COM – E-Commerce platformë. Webfaqja e fundit e realizuar nga POROSIT WEB
September 5, 2019

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia

PRINCETONCONSULT.COM – Webfaqe per patundshmëri në Philadelphia
September 2, 2019

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri

PHILLYHOMEDIRECT.COM – Webfaqe për patundshmëri
July 2, 2019

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia

HOMEXCALL – Webfaqe për partnerin tonë në Filadelfia
June 2, 2019

THESARETENATYRES.COM – Webfaqe Informacionale

THESARETENATYRES.COM – Webfaqe Informacionale
March 2, 2019

Kolegji Universi – Webfaqe për Universitetin Universi – Bardhosh

Kolegji Universi – Webfaqe për Universitetin Universi – Bardhosh  
January 2, 2019

PAO-COMPANY – Webfaqe për kontabilitet

PAO-COMPANY – Webfaqe për kontabilitet  
December 2, 2018

KIDSFUNPARK.CH – Webfaqe Informacionale Kids Playground në Zvicërr

KIDSFUNPARK.CH – Webfaqe Informacionale Kids Playground në Zvicërr