December 20, 2017

Dizajnimi i Logos dhe ViziteKartes për Dashuria Fashion

Dizajnimi i ViziteKartes për Dashuria Fashion  
November 2, 2017

Dizajni i Logos për Computer Shop

Dizajni i Logos për Computer Shop
October 31, 2017

Dizajni i broshures per kompanine zvicrrane Airdream

Dizajni i broshures per kompanine zvicrrane Airdream
August 21, 2017

Dizajni i broshurës për Shkollën 12 vjeçare ORA.

Dizajni i broshurës për Shkollën 12 vjeçare ORA.
September 16, 2016

Dizajni i broshures per kompanine zvicrrane Eco Logic

Dizajni i broshures per kompanine zvicrrane Eco Logic
April 12, 2016

OFERTA SUKSESI projekti i radhës nga Porosit Web

OFERTA SUKSESI projekti i radhës nga Porosit Web
September 29, 2015

AKADEMIAORA.NET – Institucion Parashkollor

Akademia e fëmijëve “Ora” është institucion parashkollor që ka të përfshirë çerdhen dhe kopshtin e […]