September 4, 2015

Pro Select GC – General Contracting – We Build Your Dream

Pro Select GC  është kompani për konstruktimin e shtëpive, banesave dhe shumë shërbimeve të tjera si […]
July 1, 2015

HOMEXHANGEPA.COM – ONE CALL DOES IT ALL

Webfaqe ndërtimtarie me seli ne Filadelfia krijuar nga Porosit Web.
July 1, 2015

Webfaqja e Shoqata Humanitare “Drita” Dibër e ridizajnuar.

Webfaqja e Shoqata Humanitare “Drita” Dibër e ridizajnuar nga Porosit Web
May 27, 2015

Dizajni i ri i webfaqes instanttagspa.com

Instant Auto Tags Pa është një kompani e cila merret me regjistrimin, sigurimin etj, të makinave […]
February 13, 2014

CreteKraft – Old Fashion Look For Modern Times

CreteKraft.com është E-commerce webfaqe. Firmë nga Filadelfia e cila bën shitjen e kallëpeve dhe gilinderave […]
February 12, 2014

Klubi i Karates “Dardania” – Prishtinë

Dardaniaclub.com është një ndër webfaqet e para të cilen stafi i PorositWeb e ka krijuar. […]