parallax background

BLOG

Lajmet e fundit rreth kompanisë tonë si dhe informacione të vlefshme lidhje me teknologjitë dhe shërbimet që ne si kompani ofrojmë

November 18, 2014

Çka është Web Hosting?

Çka është web hosting? – Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më […]
November 18, 2014

Çfarë është një Domain?

Çfarë është një Domain? – Emërtimi i domainit tregon adresën tënde në internet. Ndryshe nga […]

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja