parallax background

BLOG

Lajmet e fundit rreth kompanisë tonë si dhe informacione të vlefshme lidhje me teknologjitë dhe shërbimet që ne si kompani ofrojmë

July 14, 2015

SI TË ZGJEDHIM EMRIN PER WEBFAQEN TONË?

Historiku i shkurtër Para vitit 1984, kur së pari herë u krijua një nameserver, asokohe […]
July 13, 2015

PËRSE NJE BIZNES DUHET TE KONSIDEROJE KRIJIMIN E NJE BLOGU?

Nëse nuk të ka kaluar nëpër mëndje apo nuk e ke konsideruar faktin që biznesi […]
July 10, 2015

Çka është SEO?

Çka është SEO? – SEO qëndron për fjalët Search Engine Optimization që në gjuhën shqipe […]
March 3, 2015

ARSYET PËR REKLAMIMIN E BIZNESIT TUAJ NË INTERNET

Mund të ngjajë si surprizë, por shumë kompani të mëdha dhe të vogla tashmë kanë […]
January 7, 2015

REKLAMIMI I BIZNESIT TUAJ PËRMES WEBFAQES

Reklamimi i biznesit përmes web faqës (Web Marketingu), para së gjithash nuk është një lojë […]
December 10, 2014

4 ARSYE PSE DUHET TË KESH NJË WEBFAQE ?

4 ARSYE PSE DUHET TË KESH NJË WEBFAQE ? Webfaqja nuk flen kurrë. Shumë njerëz […]
November 20, 2014

Ç’farë është një Webfaqe

Çka është një Webfaqe? Një webfaqe është një pasqyrë digjitale e biznesit tuaj në botën […]
November 19, 2014

Çka është një BLOG?

Çka është një Blog? Një blog, i njohur ndryshe si Weblog, në gjuhën shqipe mund […]
November 19, 2014

Ç’farë janë faqet error? 404

Ç’farë janë faqet error? – Disa herë ndodh që të hapësh një faqe të gabuar […]
November 19, 2014

Çka janë “Name Servers” (DNS)?

Kur ju shtypni www.yahoo.com, si mundet kompjuteri të gjejë këtë faqe? Ai “pyet“ serverat DNS. […]
November 19, 2014

Ç’farë është saktësisht hapsira dhe ç’farë bandwidth?

Ç’farë është saktësisht hapësira dhe ç’farë bandwidth? – Hapësira e një disku tregon kapacitetin që […]
November 18, 2014

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host?

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host? – […]
November 18, 2014

SI MUND T’I SHOH STATISTIKAT E WEBFAQES TIME?

Si mund t’i shoh statistikat e websitit tim? – Përmes GOOGLE ANALYTICS , WORPRESS JETPACK […]
November 18, 2014

Ç’farë është parkimi i domaineve?

Ç’farë është parkimi i domaineve? – Parkimi i domaineve mundëson, kundrejt një pagese të vogël, […]
November 18, 2014

Çka janë subdomainet?

Ç’farë janë subdomainet? – Subdomainet janë zgjatime të domainit kryesor. Për shembull, tek faqja kryesore […]

Jeni të interesuar në Shërbimet tona?

Plotësoni formularin më poshtë që të na kontaktoni neve. Ne mezi presim të mësojmë më shumë për ju, kompaninë tuaj dhe
si mund t'ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja