parallax background

BLOG

Lajmet e fundit rreth kompanisë tonë si dhe informacione të vlefshme lidhje me teknologjitë dhe shërbimet që ne si kompani ofrojmë

26 Dhjetor, 2019

Identifiko faqet fake në Facebook! Si ti raportosh?

Kohëve të fundit është shtuar hapja e faqeve të rrejshme në Facebook në emër të […]
16 Dhjetor, 2019

Çfarë është një faqe eCommerce

Definicioni i uebfaqes eCommerce Tregëtia, qoftë mall me mall apo shitja dhe blerja e gjësendeve […]
21 Shtator, 2019
Dizajn Responziv

Pse dizajni i webfaqes duhet të jetë responziv?

Çka është Responsive Dizajn? Në periudhat e mëhershme, për të krijuar një webfaqe për desktop […]
17 Qershor, 2019
Çfarë është SEO

SEO – Revolucioni i makinave te kerkimit

Çfarë është SEO? SEO shërbimi mundëson që kur një klient potencial të shkruaj shërbimin që […]
17 Qershor, 2017
Web Faqe Interneti

Pse duhet të ketë biznesi juaj faqe interneti ?

Çfarë është një faqe interneti? Fillimisht, kur filluan të përdoreshin faqet e internetit në tregun […]
13 Tetor, 2015
cka eshte phishin

ÇKA ËSHTË PHISHING?

Një organizatë apo individ përdor “Phishing” (‘peshkimin’) nëse është duke u përpjekur në mënyrë të […]
13 Tetor, 2015

E-mails – Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të saj

Email – Akronim i Electronic mail AVANTAZHET E-mailat mund të dërgohen shumë më shpejt krahasuar […]
23 Shtator, 2015
Çka është një Web Developer

Çka është një Web Developer (Web Zhvillues)?

Dallimi mes web programerit, web dizajnerit dhe web zhvilluesit. A duket webfaqja juaj e mahnitshme […]
7 Shtator, 2015

A duhet të zgjedh Plesk apo cPanel?

Plesk dhe cPanel: 5 gjëra që duhet t’i keni parasysh. Çdo paketë e hostimit  vjen […]
24 Gusht, 2015

Dallimi në mes Shared Hosting, VPS Hosting dhe Dedicated Hosting

Ekzistojnë shumë lloje të hosteve, sa që ndonjëherë jemi në dilemë se çfarë lloj hosti […]
19 Korrik, 2015

ÇKA ËSHTË ADSENSE?

Google AdSense është një nga mënyrat për të fituar para online, mund të shkoj kohë […]
15 Korrik, 2015
cfare lloji i webfaqes me nevojitet mua

Çfarë lloj i webfaqes më nevojitet mua?

ÇFARË LLOJ I WEBFAQES MË NEVOJITET MUA? Në ditët e sotme epoka e internetit ka […]
15 Korrik, 2015

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë” Por mos harroni […]
14 Korrik, 2015

SI TË ZGJEDHIM EMRIN PER WEBFAQEN TONË?

Historiku i shkurtër Para vitit 1984, kur së pari herë u krijua një nameserver, asokohe […]
13 Korrik, 2015
Çka është një BLOG?

PËRSE NJE BIZNES DUHET TE KONSIDEROJE KRIJIMIN E NJE BLOGU?

Nëse nuk të ka kaluar nëpër mëndje apo nuk e ke konsideruar faktin që biznesi […]