January 20, 2016

CRETEKRAFT.COM – Webfaqja e ridizajnuar

Cretekraft.com është webfaqja e fundit e ridizajnuar nga Porosit Web. Ajo është një webfaqe e […]
December 18, 2015

MRREXFASHION.COM – Online Shopping

MR REX FASHION është webfaqe e-commerce përmes së cilës klientët mund të blejnë produkte online. […]
November 14, 2015

Projekti i radhës për FASAMEN-KS.COM

Projekti i radhës për kompanin e dyerve dhe dritareve nga alumini FASAMEN-aluplast me lokacion në magjistralen […]
October 13, 2015

E-mails – Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të saj

Email – Akronim i Electronic mail AVANTAZHET E-mailat mund të dërgohen shumë më shpejt krahasuar […]
October 7, 2015

PAINTBALL-KOSOVO.COM

Kompania më e madhe në rajon për lojën e Paintballit. Magjistralja Prishtinë-Pejë
September 29, 2015

AKADEMIAORA.NET – Institucion Parashkollor

Akademia e fëmijëve “Ora” është institucion parashkollor që ka të përfshirë çerdhen dhe kopshtin e […]
September 7, 2015

A duhet të zgjedh Plesk apo cPanel?

Plesk dhe cPanel: 5 gjëra që duhet t’i keni parasysh. Çdo paketë e hostimit  vjen […]
September 5, 2015

Foldrejt.com – Portal Informativ Shqiptar

Foldrejt.com – Portal Informativ Shqiptar
September 5, 2015

Tesheshi.com – Një komb, një portal

Tesheshi.com është portali më i ri mbarë shqiptar si dhe projekti më i fundit i krijuar […]