May 27, 2015

Dizajni i ri i webfaqes instanttagspa.com

Instant Auto Tags Pa është një kompani e cila merret me regjistrimin, sigurimin etj, të makinave […]
March 3, 2015

ARSYET PËR REKLAMIMIN E BIZNESIT TUAJ NË INTERNET

Mund të ngjajë si surprizë, por shumë kompani të mëdha dhe të vogla tashmë kanë […]
November 19, 2014

Çka është një BLOG?

Çka është një Blog? Një blog, i njohur ndryshe si Weblog, në gjuhën shqipe mund […]
November 19, 2014

Ç’farë janë faqet error? 404

Ç’farë janë faqet error? – Disa herë ndodh që të hapësh një faqe të gabuar […]
November 19, 2014

Çka janë “Name Servers” (DNS)?

Kur ju shtypni www.yahoo.com, si mundet kompjuteri të gjejë këtë faqe? Ai “pyet“ serverat DNS. […]
November 18, 2014

Ç’farë është parkimi i domaineve?

Ç’farë është parkimi i domaineve? – Parkimi i domaineve mundëson, kundrejt një pagese të vogël, […]
November 18, 2014

Çka janë subdomainet?

Ç’farë janë subdomainet? – Subdomainet janë zgjatime të domainit kryesor. Për shembull, tek faqja kryesore […]
November 18, 2014

Çka është Web Hosting?

Çka është web hosting? – Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më […]
February 13, 2014

CreteKraft – Old Fashion Look For Modern Times

CreteKraft.com është E-commerce webfaqe. Firmë nga Filadelfia e cila bën shitjen e kallëpeve dhe gilinderave […]