July 24, 2020

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO

OCERPRO.COM – Webfaqe Informacionale për kompani të çertifikimeve dhe inspektimeve me standarde ISO  
June 15, 2016

FIORI.LI Webfaqja Profesionale e dizajnuar nga Porosit Web

FIORI.LI Webfaqja e fundit e dizajnuar nga Porosit Web
June 15, 2016

Webfaqja e fundit e dizajnuar nga Porositweb.com per SE-Metalltechnik

Webfaqja e fundit e dizajnuar nga Porositweb.comper SE-Metalltechnik
May 14, 2016

CATUN.NET – TOUR OPERATOR IN KOSOVO

CATUN.NET – TOUR OPERATOR IN KOSOVO – Webfaqja e fundit e dizajnuar nga Porosit Web
April 12, 2016

OFERTA SUKSESI projekti i radhës nga Porosit Web

OFERTA SUKSESI projekti i radhës nga Porosit Web
January 20, 2016

CRETEKRAFT.COM – Webfaqja e ridizajnuar

Cretekraft.com është webfaqja e fundit e ridizajnuar nga Porosit Web. Ajo është një webfaqe e […]
December 18, 2015

MRREXFASHION.COM – Online Shopping

MR REX FASHION është webfaqe e-commerce përmes së cilës klientët mund të blejnë produkte online. […]
November 14, 2015

Projekti i radhës për FASAMEN-KS.COM

Projekti i radhës për kompanin e dyerve dhe dritareve nga alumini FASAMEN-aluplast me lokacion në magjistralen […]
October 7, 2015

PAINTBALL-KOSOVO.COM

Kompania më e madhe në rajon për lojën e Paintballit. Magjistralja Prishtinë-Pejë