September 29, 2015

AKADEMIAORA.NET – Institucion Parashkollor

Akademia e fëmijëve “Ora” është institucion parashkollor që ka të përfshirë çerdhen dhe kopshtin e […]
September 23, 2015

Çka është një Web Developer (Web Zhvillues)?

Dallimi mes web programerit, web dizajnerit dhe web zhvilluesit. A duket webfaqja juaj e mahnitshme […]
September 5, 2015

Foldrejt.com – Portal Informativ Shqiptar

Foldrejt.com – Portal Informativ Shqiptar
September 5, 2015

Tesheshi.com – Një komb, një portal

Tesheshi.com është portali më i ri mbarë shqiptar si dhe projekti më i fundit i krijuar […]
September 4, 2015

Pro Select GC – General Contracting – We Build Your Dream

Pro Select GC  është kompani për konstruktimin e shtëpive, banesave dhe shumë shërbimeve të tjera si […]
July 1, 2015

HOMEXHANGEPA.COM – ONE CALL DOES IT ALL

Webfaqe ndërtimtarie me seli ne Filadelfia krijuar nga Porosit Web.
July 1, 2015

Webfaqja e Shoqata Humanitare “Drita” Dibër e ridizajnuar.

Webfaqja e Shoqata Humanitare “Drita” Dibër e ridizajnuar nga Porosit Web
May 27, 2015

Dizajni i ri i webfaqes instanttagspa.com

Instant Auto Tags Pa është një kompani e cila merret me regjistrimin, sigurimin etj, të makinave […]
February 13, 2014

CreteKraft – Old Fashion Look For Modern Times

CreteKraft.com është E-commerce webfaqe. Firmë nga Filadelfia e cila bën shitjen e kallëpeve dhe gilinderave […]