17/07/2018
faqe ecommerce

Çfarë është një faqe eCommerce

Definicioni i uebfaqes eCommerce Tregtia, qoftë mall me mall apo shitja dhe blerja e gjësendeve dhe shërbimeve ekziston me shekuj. Askush nuk mund të jetë furnizues i vetës. Kjo e bie nevojën për të bërë tregti. Transaksionet ndodhin gjatë gjithë […]
17/06/2017
sherbime SEO

SEO – Revolucioni i makinave te kerkimit

Çfarë është SEO? SEO shërbimi mundëson që kur një klient potencial të shkruaj shërbimin që kërkon në një makinë kërkimi, qoftë Google apo Yahoo, të dal e para si opsion faqja juaj e internetit . SEO shërbimi është garancion në […]
17/06/2017
faqe interneti

Pse duhet të ketë biznesi juaj faqe interneti ?

Çfarë është një faqe internet? Fillimisht, kur filluan të përdoreshin faqet e internetit në tregun e Kosovës, arsyen kryesore e kishin marketingun e biznesit tuaj në komunikimin masiv – Internetin! Të kesh një faqe interneti që shfaq shërbimet tuaja është […]
28/10/2015

25 fjali të urta për Web Dizajnera

25 fjali të urta në gjuhën angleze që mund të shërbejnë si inspirim për web dizajnera apo web zhvillues. “If you think math is hard, try web design.” ―Trish Parr “There are three responses to a piece of design – yes, no, […]
13/10/2015

ÇKA ËSHTË PHISHING?

ÇKA ËSHTË PHISHING? Një organizatë apo individ përdor “Phishing” (‘peshkimin’) nëse është duke u përpjekur në mënyrë të paligjshme të marrë informacione të ndjeshme personale nga ju si: ID tuaj të përdoruesit, fjalëkalimin, numrat e llogarisë bankare, numrat e kartës […]
13/10/2015

Imellat (Emails) – Avantazhet dhe disavantazhet e përdorimit të saj

Email akronim i Electronic mail AVANTAZHET Imellat mund të dërgohen shumë më shpejt krahasuar me postën tradicionale. Imellat mund të dërgohen 24 orë në ditë 365 ditë në vit. Webmail do të thotë se imellat mund të dërgohen dhe të […]
23/09/2015
Çka është një Web Developer

Çka është një Web Developer (Web Zhvillues)?

Dallimi mes web programerit web dizajnerit dhe web zhvilluesit. A duket webfaqja juaj e mahnitshme dhe e dizajnuar në një mënyrë perfekte mirëpo nuk funksionin ashtu si do duhej të funksiononte? Duket webfaqja juaj si një webfaqe e ndërtuar në vitet […]
21/09/2015

Pse dizajni i webfaqes duhet të jetë responziv?

Çka është Responsive Dizajn? Në periudhat e mëhershme për të krijuar një webfaqe për desktop dhe një webfaqe për mobil, duheshin të përdoreshin dy teknika të ndryshme, mirëpo me futjen e shfletuesve (browserëve) intelegjent në Desktop puna u bë me […]
10/09/2015

ÇKA ËSHTË ADSENSE?

Google AdSense  është një nga mënyrat për të fituar para online. Mund të shkoj kohë e gjatë që të mos fitoni ndoshta as 40 cent, por ndonjëherë mund të arrijë edhe në shuma marramendëse. ÇKA ËSHTË ADSENSE AdSense është një program […]