September 7, 2015

A duhet të zgjedh Plesk apo cPanel?

Plesk dhe cPanel: 5 gjëra që duhet t’i keni parasysh. Çdo paketë e hostimit  vjen […]
August 24, 2015

Dallimi në mes Shared Hosting, VPS Hosting dhe Dedicated Hosting

Ekzistojnë shumë lloje të hosteve, sa që ndonjëherë jemi në dilemë se çfarë lloj hosti […]
July 19, 2015

ÇKA ËSHTË ADSENSE?

Google AdSense është një nga mënyrat për të fituar para online, mund të shkoj kohë […]
July 15, 2015

Çfarë lloj i webfaqes më nevojitet mua?

ÇFARË LLOJ I WEBFAQES MË NEVOJITET MUA? Në ditët e sotme epoka e internetit ka […]
July 15, 2015

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë

Skam nevojë për webfaqe, se kam boll punë edhe kam boll klientë” Por mos harroni […]
July 14, 2015

SI TË ZGJEDHIM EMRIN PER WEBFAQEN TONË?

Historiku i shkurtër Para vitit 1984, kur së pari herë u krijua një nameserver, asokohe […]
July 13, 2015

PËRSE NJE BIZNES DUHET TE KONSIDEROJE KRIJIMIN E NJE BLOGU?

Nëse nuk të ka kaluar nëpër mëndje apo nuk e ke konsideruar faktin që biznesi […]
July 10, 2015

Çka është SEO?

Çka është SEO? – SEO qëndron për fjalët Search Engine Optimization që në gjuhën shqipe […]
March 3, 2015

ARSYET PËR REKLAMIMIN E BIZNESIT TUAJ NË INTERNET

Mund të ngjajë si surprizë, por shumë kompani të mëdha dhe të vogla tashmë kanë […]