January 7, 2015

REKLAMIMI I BIZNESIT TUAJ PËRMES WEBFAQES

Reklamimi i biznesit përmes web faqës (Web Marketingu), para së gjithash nuk është një lojë […]
December 10, 2014

4 ARSYE PSE DUHET TË KESH NJË WEBFAQE ?

4 ARSYE PSE DUHET TË KESH NJË WEBFAQE ? Webfaqja nuk flen kurrë. Shumë njerëz […]
November 20, 2014

Ç’farë është një Webfaqe

Çka është një Website? Webfaqe (Website) është nje koleksion dokumentesh që ne e njohim me […]
November 19, 2014

Çka është një BLOG?

Çka është një BLOG? Blog njihet ndryshe si Weblog që në gjuhën shqipe do të […]
November 19, 2014

Ç’farë janë faqet error? 404

Ç’farë janë faqet error? – Disa herë ndodh që të hapësh një faqe të gabuar […]
November 19, 2014

Çka janë “Name Servers” (DNS)?

Kur ju shtypni www.yahoo.com, si mundet kompjuteri të gjejë këtë faqe? Ai “pyet“ serverat DNS. […]
November 19, 2014

Ç’farë është saktësisht hapsira dhe ç’farë bandwidth?

Ç’farë është saktësisht hapësira dhe ç’farë bandwidth? – Hapësira e një disku tregon kapacitetin që […]
November 18, 2014

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host?

A është e mundur të mbaj të njëjtin emër domaini edhe nëse ndryshoj host? – […]
November 18, 2014

SI MUND T’I SHOH STATISTIKAT E WEBFAQES TIME?

Si mund t’i shoh statistikat e websitit tim? – Përmes GOOGLE ANALYTICS , WORPRESS JETPACK […]